FORUMS: list search recent posts

DeckLink HD Extreme

COW Forums : Blackmagic Design

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
David Jessen
DeckLink HD Extreme
on Mar 20, 2009 at 7:41:35 pm

I am new to this forum but I could use some help!!
We built a system for someone that is using the DeckLink HD Extreme cards. He is also running Adobe CS3. We are getting multiple issues with the system not being stable at all.

Here is a basis of the system. We have 4 500GB drives in RAID0, which is used to capture the video (about 280MB/s read/write). We have 2 1TB drives in RAID0 which is used once video is captured to edit the video. Then we also have a 500GB as the system drive, and a Blu-Ray burner. The OS and optical are on a PCI-e x1 SATA card. The 2 RAID0's are on the onboard raid. The system is as follows:
EVGA 780i Motherboard
E6850 Core 2 Duo
gForce 9600GT
4G DDR2800 RAM (generic)
WD5001ABYS (OS drive)
ST31000340AS (2 1TB drives in RAID0)
ST3500320NS (4 500GB drives in RAID0)
Antec 900 Case
DeckLink HD Extreme Card

Are there any issues that is seen with this setup. It has not been stable at all. Most parts have been replaced.

My next option is to switch boards. I am looking at an ASUS P5E64WS Evolution. But I also need a different raid card for the 2 1TB drives, speed is an issue but not as much as the 4 500GB drives. Any help would be greatly appreciated.
Thank You


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]