FORUMS: list search recent posts

DeckLink HD Extreme HDMI playback issues

COW Forums : Blackmagic Design

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Kris Areche
DeckLink HD Extreme HDMI playback issues
on Sep 16, 2008 at 4:14:49 pm

OK, I’m getting my butt-kicked by Blackmagic Intensity Pro and DeckLink HD Extreme - both I have two G5 with cards in both of them - here is my problem - everything on both cards work fine, capture, output to s-video and audio - BUT when we plug the HDMI (out) cable to an HDMI monitor/tv the image looks like crap! at first we thought i was the monitor so we tried 2 other different brands and nothing seems to work, i’m not sure what we are doing wrong, can anyone help - please

thanks in advance
Kris

PS. We are using FCP 6 and all the lastest BM drivers...


Return to posts index

Chris Brown
Re: DeckLink HD Extreme HDMI playback issues
on Sep 17, 2008 at 8:55:32 pm

I've used the HDMI out occassionally on my Multibridge Extreme. What issues specifically are you having? What resolution/framerate are you trying to display? What are you hooking up to it? What output setting are you using?



Videographer/Editor
Creative Director
Union Digital, Inc.
http://www.uniondigitalmedia.com


Return to posts index

Kris Areche
Re: DeckLink HD Extreme HDMI playback issues
on Sep 18, 2008 at 4:12:17 pm

Chris,

Thanks for your reply, i actually called BM last nite - they sorted it out for me - very simple solution

EASY SETUPS
Intersity 1080i 59.96 Uncompressed

seq: same

and that was it

thanks



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]