Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
AVID:Avid Editing ForumAvid Editing TutorialsAvid Editing Basics ForumAvid Liquid ForumAvid Liquid TutorialsAvid VideoRAID ForumAvid

"Segmentation fault" in thread "Main Tread" at address 0x0 ??

COW Forums : AVID

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Share on Facebook
Avi Lev"Segmentation fault" in thread "Main Tread" at address 0x0 ??
by on Feb 26, 2011 at 3:21:49 pm

Hi,
I have a problem with the MC5.
Each time I'm trying to quit it I get the following message:
"Segmentation fault" in thread "Main Tread" at address 0x0
when I press OK I see the "Beach Ball" rolling endlessly to the point that I need to do a force-quit.
What I need to do?
Avi


Return to posts index
Reply   Like  

Jeff GreenbergRe: "Segmentation fault" in thread "Main Tread" at address 0x0 ??
by on Feb 26, 2011 at 4:41:35 pm

If your version and System match (yesterday was a release of 5.0.8 to match with 10.6.6) then, I'd do an uninstall/reinstall of MC. That's the 'first tier' response when I'm having a crash with media composer.

Best,

Jeff G

Apple Master Trainer
Avid Cert. Instructor DS/MC
Avid & Color Videos Vasst.com
Compressor Essentials Lynda.com


Return to posts index
Reply   Like  

Avi LevRe: "Segmentation fault" in thread "Main Tread" at address 0x0 ??
by on Feb 26, 2011 at 5:20:36 pm

Thanks Jeff. It worked perfect until yesterday. My MC version is 5.0.3 and the MAC is 10.6.4/
Avi


Return to posts index
Reply   Like  


Avi LevRe: "Segmentation fault" in thread "Main Tread" at address 0x0 ??
by on Feb 26, 2011 at 5:24:32 pm

Thanks Jeff it worked perfect until yesterday. My MC version is 5.0.3 and the MAC is V 10.6.4
Avi


Return to posts index
Reply   Like  

Jeff GreenbergRe: "Segmentation fault" in thread "Main Tread" at address 0x0 ??
by on Feb 26, 2011 at 6:12:26 pm

Well, if it worked up till yesterday, and now crashes, either something changed or something became corrupt.

Trash the user settings/site settings and see if it fixes this.

Best,

Jeff G

Apple Master Trainer
Avid Cert. Instructor DS/MC
Avid & Color Videos Vasst.com
Compressor Essentials Lynda.com


Return to posts index
Reply   Like  

Kris AndersonRe: "Segmentation fault" in thread "Main Tread" at address 0x0 ??
by on Feb 26, 2011 at 9:15:23 pm

Try clearing bin memory before quitting. I think it's caused by MC not having enough RAM at quitting time. I get it a lot. And yes, my system is 100% avid qualified.


Return to posts index
Reply   Like  

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Share on Facebook


FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]