Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
FORUMS:listlist (w/ descriptions)archivetagssearchhall of famerecent posts

Cannot install Win Premiere Pro 5.5 plugin for HDX/SDI

COW Forums : MOTU HDX-SDI

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Share on Facebook
John DandurandCannot install Win Premiere Pro 5.5 plugin for HDX/SDI
by on May 21, 2012 at 7:52:03 am

I am running Win7, 64-bit with Premiere Pro 5.5.

I just bough an HDX/SDI and installed it on my Core i7 box. I have run MOTU's latest 'SetupVideo.exe' several times but the program does not recognize Premiere Pro 5.5 as being installed and thus refuses to install the plugin. I've tried reinstalling PP but it doesn't help.

MOTU Video runs fine. Oddly, Premiere DOES recognize the HDX/SDI as an audio device. Is there somewhere I can download the plug-in by itself so I can install it manually?

Any advice would be greatly appreciated,

John Dandurand
john.dandurand@gmail.com


Return to posts index
Reply   Like  

Dave RobertsRe: Cannot install Win Premiere Pro 5.5 plugin for HDX/SDI
by on May 21, 2012 at 3:53:38 pm

John,

Check to make sure there is no anti-virus software (e.g. Norton, Kaspersky and etc...). Some anti-virus software products are known to block installers from writing registry files. The Premiere installer writes a specific registry file that we look for to determine where to install the presets.

Here's what I'd recommend:
1. Turn off any anti-virus software.
2. Uninstall Adobe Premiere Pro.
3. Uninstall MOTU Hardware software.
4. Install Adobe Premiere Pro.
5. Install MOTU Hardware software.
6. Restart, and launch Adobe Premiere Pro.

If that doesn't solve it, please contact me directly at magicd@motu.com

Dave Roberts - MOTU


Return to posts index
Reply   Like  

John DandurandRe: Cannot install Win Premiere Pro 5.5 plugin for HDX/SDI
by on May 23, 2012 at 2:22:35 am

Dave,

Thanks so much for the quick reply. I had to reinstall the entire CS5.5 Production Premium, but everything is now working. what a huge step up from my old G4 PPC with Media 100!

John Dandurand


Return to posts index
Reply   Like  

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Share on Facebook


FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]