Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
MAXON CINEMA 4D:Cinema 4D ForumCinema 4D TutorialsCinema 4D TagAdobe After Effects Forum

R13 'save as' not working?

COW Forums : Cinema 4D

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Share on Facebook
Alan LaceyR13 'save as' not working?
by on May 8, 2012 at 9:29:13 am

Hi,

I'm running R13.016 and haven't used it for a while. Now when I try to 'save as' it defaults to saving a 'layer set.set' It's 32kb. If I try to change the 'save as type' options from 'All files' to '3D-formats' and manually enter a .c4d extension it still only saves a 32kb file.

The save and incremental save work normally. I guess I've done something to change this setting but have no idea what:-( Any ideas?

Many thanks

Alan

FlashXDR,XDcamHD,XDcamEX,D9 etc
FCS,AE,Combustion,LiquidSilver,Vegas,Edius,
G5,MBP,Vista64,XP


Return to posts index
Reply   Like  

Adam TrachtenbergRe: R13 'save as' not working?
by on May 8, 2012 at 11:46:52 am

Are you using the menu command or a shortcut?


Return to posts index
Reply   Like  

Alan LaceyRe: R13 'save as' not working?
by on May 8, 2012 at 11:57:00 am

Thanks Adam, I found it. I customized the layout with a wrong 'save as' command.

Thanks for your response.

Alan

FlashXDR,XDcamHD,XDcamEX,D9 etc
FCS,AE,Combustion,LiquidSilver,Vegas,Edius,
G5,MBP,Vista64,XP


Return to posts index
Reply   Like  

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Share on Facebook


FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]