Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
MAXON CINEMA 4D:Cinema 4D ForumCinema 4D TutorialsCinema 4D TagAdobe After Effects Forum

Surface deformer won`t render

COW Forums : Cinema 4D

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Share on Facebook
Mariusz ŚlempSurface deformer won`t render
by on Jan 22, 2012 at 1:31:30 pm

Surface deformer is not showing up in render.... if i preview it its fine but when i render it it doesnt work?
Im using cinema 4d r12.
Do anybody can help?


Return to posts index
Reply   Like  

Michael SzalapskiRe: Surface deformer won`t render
by on Jan 23, 2012 at 4:52:45 pm

Do you have the show in render stoplight turned on by accident?
How are you doing your render? Picture viewer? Render Queue?
Have you updated your C4D to the latest version of R12?

- The Great Szalam
(The 'Great' stands for 'Not So Great, in fact, Extremely Humble')

No trees were harmed in the creation of this message, but several thousand electrons were mildly inconvenienced.


Return to posts index
Reply   Like  

Mariusz ŚlempRe: Surface deformer won`t render
by on Jan 23, 2012 at 5:31:51 pm

Oh, thanks for reply. It was fine in picture viewer but wasn`t shou up in render queue. But I figured out whats going on. It`s wont show up because i was trying to render only one still. Surface deformer needs at last 2 frames to render.

Mariusz


Return to posts index
Reply   Like  

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Share on Facebook


FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]