Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
APPLE LOGIC:HomeLogic ForumGarage BandMusic Forum

Enviroment Link Bug?

COW Forums : Apple Logic

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Share on Facebook
Jesse McClearEnviroment Link Bug?
by on Apr 4, 2005 at 9:06:20 pm

Hello everyone!

So excited about this new forum! :) First After Effect and Final Cut Pro. Then Cinema 4D and now Logic!!! Uhhh man, What's next!? Creative cow, you sweet sow *sniffle* I love you so. Okay, seriously though. I dig it ... Now, on to my issues!

I've been a user of Emagic Logic Audio since version 3 ... So, I am familiar with the Application ... and I finally mustered-up enough cash for my Logic Pro 7 upgrade. But here's my problem ... my environments window doesn't update as I select the different instrument/MIDI/audio tracks. Minor, but annoying. I can't even double click tracks to open environment window. I get nothing! I have the link icon turned on in the arrange window ... What gives, it has always worked fine in the previous versions. First I thought it might be my auto-load file, but it isn't. Is this a bug or am I missing something?

Thanks for following along!
-Jess


Return to posts index
Reply   Like  

Filip VanduerenRe: Enviroment Link Bug?
by on Apr 13, 2005 at 10:27:07 am

Hi there,

in logic pro (7), when you double click on a track, you should go to the track mixer instead of the environment (wich in itself is also a pain), but I don't understand why you get nothing


Return to posts index
Reply   Like  

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Share on Facebook


FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]