Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
APPLE DVD STUDIO:HomeDVD Studio ForumDVD Studio TutorialsFinal Cut Studio

Cant get PLAY button to work on navigator

COW Forums : Apple DVD Studio Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Share on Facebook
BumdogCant get PLAY button to work on navigator
by on Nov 3, 2007 at 4:42:34 pm

This is driving me crazy. When I similate my DVD I cant only activate the PLAY btton with my mouse, not through the NAVIGATOR. I know theres a simple setting in here somewhere but I just dont remember where it is. HEELLLLP!!!

bd


Return to posts index
Reply   Like  

msacciRe: Cant get PLAY button to work on navigator
by on Nov 3, 2007 at 4:56:06 pm

In simulator only up/down, right/left arrows and enter work on the keyboard on menus. Once the video track starts it is all mouse, this is simulating a set top player so you hit a remote.


Return to posts index
Reply   Like  

BumdogRe: Cant get PLAY button to work on navigator
by on Nov 3, 2007 at 10:41:24 pm

So thats why the PLAY button is grayed out?


Return to posts index
Reply   Like  


msacciRe: Cant get PLAY button to work on navigator
by on Nov 4, 2007 at 3:24:11 am

When on a menu it should be grayed out but on a video track it toggles between play and paused. but you have to click on it with the mouse.


Return to posts index
Reply   Like  

BumdogRe: Cant get PLAY button to work on navigator
by on Nov 4, 2007 at 5:21:53 pm

Ahhhh. Good answer.


Return to posts index
Reply   Like  

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Share on Facebook


FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]