Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
FORUMS:listlist (w/ descriptions)archivetagssearchhall of famerecent posts

Driving "Media Vault 5108" on Snow Leopard ?

COW Forums : Ciprico storage solutions

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Share on Facebook
max brethertonDriving "Media Vault 5108" on Snow Leopard ?
by on Apr 21, 2011 at 2:00:31 pm

Hi..

We have a Ciprico Media Vault 5108 and we really need to get running 64bit apps so i've upgraded to 10.6 Snow Leopard. I can now only use the Raid Array via a 10.5 install i still have on an internal drive. But this is just not a viable way to run the studio.

Question is - has anyone successfully found a way to run the array via another PCIe card on Snow Leopard?

Many thanks for help and advice...Max

thanks and my best regards...max

Head of Post Production
STUDIO LIDDELL


Return to posts index
Reply   Like  

Mike RichardsonRe: Driving "Media Vault 5108" on Snow Leopard ?
by on Jun 23, 2011 at 4:28:26 pm

We use 5108 on snow leopard no problem - it is crazy fast!


are you using the v3.4 drivers?


Return to posts index
Reply   Like  

max brethertonRe: Driving "Media Vault 5108" on Snow Leopard ?
by on Jun 23, 2011 at 4:52:37 pm

HI Mike..

Thanks for replying to my post...

We are still after a solution to using it on Snow Leopard.

Yep we are using the 3.4 drivers...

I don't understand why it works for you and not for us.

Do you know of anything you did when you upgraded to 10.6 ? order of installing software and attaching the array ?

ours is just pluged into the machine and comes on when the machine boots up.

Thanks for your help...Max

thanks and my best regards...max

Head of Post Production
STUDIO LIDDELL


Return to posts index
Reply   Like  


Mike RichardsonRe: Driving "Media Vault 5108" on Snow Leopard ?
by on Jun 23, 2011 at 5:03:38 pm

hmm... as i recall when we upgraded from leopard - it worked w/o doing anything - i have since formatted the hard drive and installed snow leopard - reinstalled drivers etc and it worked fine.

when you go to about this mac - more info
does it show up under parallel scsi?


Return to posts index
Reply   Like  

max brethertonRe: Driving "Media Vault 5108" on Snow Leopard ?
by on Jul 4, 2011 at 11:43:14 am

HI Mike..

Thanks for trying to help with this. Sorry for my late response.

I am trying again since you say you have it working.

Installed again on Snow Leopard and i get an error after installation says that

"/System/Library/Extension/bcraid.kext" was installed improperly. I get this message every time. So i have tried copying it frm the installer and pasting it in there myself. No joy. And even copying it from my 10.5 system folder..still no worko.

And "no" the array does not appear under "parallel scsi" in 'about this mac'.

Any chance you could send me your installer for the drivers and i could give that a go. ?

Thanks for your time...Max

Any more thought you can offer.

thanks and my best regards...max

Head of Post Production
STUDIO LIDDELL


Return to posts index
Reply   Like  

Bryan DiCerbRe: Driving "Media Vault 5108" on Snow Leopard ?
by on Jul 23, 2011 at 1:06:20 am

Where did you get the drivers?

I have been working with mine just fine, but over the years I have lost my disc and I'm just curious who supports this unit now?

I am using the original Raidcontrol.app file that I got years ago.

My controller type is the RC5252-08



Return to posts index
Reply   Like  

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Share on Facebook


FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]