Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
AUTODESK COMBUSTION:Autodesk Combustion ForumAutodesk Combustion TutorialsAutodesk CombustionAutodesk

Combustion footage handling issue

COW Forums : Autodesk Combustion

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Share on Facebook
Naren NavaleCombustion footage handling issue
by on Sep 29, 2010 at 10:58:07 am

Hey friends!

I am bit old user of combustion and having little problem with it always... It may be a very small stupid thing.... but hell I couldn't catch it out.

You see in the problem.jpg, Actual footage is very clear and when it is opened in combustion at some places it looks like this... ( you notice the jagged lines effect)

where as normal.jpg is quite acceptable to view.

I tried with upper field - lower field combinations but no use...

Any help from anybody?

Thanks
Naren



Return to posts index
Reply   Like  

marshal fontaineRe: Combustion footage handling issue
by on Oct 1, 2010 at 1:27:47 am

Could you be more descriptive or post a link to the image?


My initial thought was 3:2 pulldown.


Return to posts index
Reply   Like  

Naren NavaleRe: Combustion footage handling issue
by on Oct 1, 2010 at 4:06:03 am

Hey friends!


Here are those reference images..................

One with the problematic...jagged feel image....look at the speedometer content or the finger edge...it looks steps like edge.



Here is the clean image from same video after few frames...acceptable clean image.


I tried with upper field - lower field combinations but no use...

Any help from anybody?

Thanks
Naren



Return to posts index
Reply   Like  


Jeff BrownRe: Combustion footage handling issue
by on Oct 1, 2010 at 1:44:01 pm

Combustion is working properly: You are seeing interlaced footage. It is visible in the 2nd picture also, just not as much, because the camera and/or hand was not moving as much.

How was it shot? And what are your comp settings?

-jeff


Return to posts index
Reply   Like  

Naren NavaleRe: Combustion footage handling issue
by on Oct 13, 2010 at 2:34:57 pm

Hey
Jeff,

I found the solution an could fix it up.

Under the footage selected in left bottom list , >>footage control>>source>>field separation>> upper field ..

This completely resolved my problem. Its perfectly all right now.

Thx for your help jeff.....! ; ) cheers!!



Return to posts index
Reply   Like  

Post removed.

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Share on Facebook


FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]