Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
APPLE FINAL CUT PRO:HomeFCP ForumFCP XFCPX TechniquesFCP TutorialsFC ServerBasics ForumPodcastFAQ

Audio Waveforms won't display in Viewer or recreate themselves

COW Forums : Apple Final Cut Pro

FAQ   •   VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Share on Facebook
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


Christopher McDonellAudio Waveforms won't display in Viewer or recreate themselves
by on May 2, 2012 at 11:00:51 pm

Okay, I don't know what happened. I've been cutting a film with FCP 6.0.6 and Lion, using a TBD to access my Firewire 800 drive. So far, no real problems, other than screen tearing (probably because I'm using a Macbook Air - it's a long story, so please don't hate on me for that.) Suddenly, my AUDIO WAVEFORMS have vanished from the Viewer. I trashed prefs, etc., restarted, same problem. I read somewhere about emptying the Waveform cache so I did that. (Just in case, I haven't emptied the trash though). I thought FCP would simply redraw and create new waveforms upon opening, and double-clicking files to view audio in the Viewer. But not the case. Just a white screen with the play line. My keyframes are visible. No x's. And no waveforms. I checked the Waveform cache, the folder remains empty.

What to I do?

Chris


Posts IndexRead Thread
Reply   Like  
Share on Facebook


Current Message Thread:




LOGIN TO REPLY



FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]