Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
APPLE FINAL CUT PRO:HomeFCP ForumFCP XFCPX TechniquesFCP TutorialsFC ServerBasics ForumPodcastFAQ

FCP 6 won't see AJA Io no matter what I try

COW Forums : Apple Final Cut Pro

FAQ   •   VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Share on Facebook
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


Brian WilsonFCP 6 won't see AJA Io no matter what I try
by on Apr 28, 2012 at 8:40:25 pm

Any help I could get would be greatly appreciated.

I'm trying to capture a bunch of Beta tapes from a Sony deck through an AJA Io to a Macbook running FCP 6. The ProIo control panel sees the Io just fine. I'm getting video on a monitor hooked up to the Io. I just can't seem to get FCP to see the video. I've tried installing the latest drivers, I've tried legacy drivers, I've tried downgrading and re-upgrading the firmware of the Io, but nothing seems to work.

I was hoping someone might have an idea what I could try next.

Thank you,
Brian

Sony UVW-1800 Betacam SP
AJA Io
Macbook Pro 2.33 GHz Core 2 Duo
4 GB 667 MHz DDR2 SDRAM
Mac OSX 10.4.11
FCP 6.0.6


Posts IndexRead Thread
Reply   Like  
Share on Facebook


Current Message Thread:




LOGIN TO REPLY



FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]