Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
APPLE FINAL CUT PRO:HomeFCP ForumFCP XFCPX TechniquesFCP TutorialsFC ServerBasics ForumPodcastFAQ

Re: No audio when laying to tape

COW Forums : Apple Final Cut Pro

FAQ   •   VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Share on Facebook
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


Mark SuszkoRe: No audio when laying to tape
by on Mar 7, 2012 at 8:02:34 pm

I won't cop to how many times in my career, a frustrating problem turned out to be something like accidentally hitting a record inhibit setting on a deck, or not noticing that it was in composite input instead of SDI.

I think your problem is pilot error but you have built up a perceptual blind spot as to what it is, because it is too obvious, and your impatient brain is skipping over what your eye is telling you. I know that's often the case when I make a mistake.

Changing perspective or order of operations might help. Run your checklist of tasks out loud and physically put your finger on every button, every menu setting, say it out loud, don't just assume it. "It's supposed to say THIS; does it indeed say that?"


Posts IndexRead Thread
Reply   Like  
Share on Facebook


Current Message Thread:




LOGIN TO REPLY



FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]