Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
APPLE FINAL CUT PRO:HomeFCP ForumFCP XFCPX TechniquesFCP TutorialsFC ServerBasics ForumPodcastFAQ

Re: Solved: Edit to Tape Audio Issues with Final Cut Pro 7

COW Forums : Apple Final Cut Pro

FAQ   •   VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Share on Facebook
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


Chris PetriRe: Solved: Edit to Tape Audio Issues with Final Cut Pro 7
by on Jan 4, 2012 at 8:21:33 pm

I'm having the problem where I cannot see meter activity on my Beta SP from my AJA Io HD during Preview in Edit to Tapeā€¦ but I do see it during Assemble.

I have the latest updates/firmware for the OS & AJA. The Beta and the AJA loop through each other on 1 & 2 and are not routed through a board except for playback. Since I get audio on the Assemble, I'm certain it's not a cabling issue.

I tried changing the audio device output channels as described above but I only see 8 channels as an option. I've also verified the Audio follows Video option is enabled as suggested in another post. I appreciate any advice. Thanks!


Posts IndexRead Thread
Reply   Like  
Share on Facebook


Current Message Thread:




LOGIN TO REPLY



FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]