Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
AVID:Avid Editing ForumAvid Editing TutorialsAvid Editing Basics ForumAvid Liquid ForumAvid Liquid TutorialsAvid VideoRAID ForumAvid

Re: Problems capturing into Avid via firewire

COW Forums : AVID

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Share on Facebook
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


Lau Leck GeeRe: Problems capturing into Avid via firewire
by on Apr 27, 2012 at 5:05:20 am

Hi Juan,

Thank you for your advice!

I went to deck configuration and Avid is able to detect the deck. (I am testing on a SONY DCR-PC12OE now.)

However, there is still something strange...

I am not able to see a preview of the footage at the capture tool. Is this normal?

Also, there are no deck controls. I need to go to "tools" > "new deck controller", before I am able to see the transport options of the deck. But this happens in a separate window. Shouldn't this be together with the capture tool?

**PS. I am new to Media Composer**.

Please advise.



Posts IndexRead Thread
Reply   Like  
Share on Facebook


Current Message Thread:




LOGIN TO REPLY



FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]