Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
AVID:Avid Editing ForumAvid Editing TutorialsAvid Editing Basics ForumAvid Liquid ForumAvid Liquid TutorialsAvid VideoRAID ForumAvid

Having problems importing footage from Sony EX HD into Avid

COW Forums : AVID

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Share on Facebook
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


Luis AldanaHaving problems importing footage from Sony EX HD into Avid
by on Sep 4, 2011 at 3:39:27 pm

I'm trying to import media into Avid Media Composer 5.5 (PC version) and the problem is when the clips are longer than 10 minutes, when I mount the card (via card reader) it reads the AMA and I see the clip, but when I playback the video goes to black and I only hear the audio, the same thing happens after the clip is created as an Avid footage, so far the only solution I have is to create a mfx clip out of the XDCAM EC clip browser, but that method doubles the time of capturing since I have to do the import twice. Any suggestions?


Posts IndexRead Thread
Reply   Like  
Share on Facebook


Current Message Thread:




LOGIN TO REPLY



FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]