Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
MEDIA 100:Media 100 844/X ForumMedia 100 ForumMedia 100 TutorialsMedia 100

Media 100 Dv digitizing issue

COW Forums : Media 100

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Share on Facebook
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


Jack ShepardMedia 100 Dv digitizing issue
by on Feb 24, 2006 at 5:17:44 am



I have been digitizing a large amount of footage through the Media 100 dv option. I'm using Media 100 8.2.3 xr. And the Panasonic AG DVX100 to load the footage from.

I started noticing that I started losing synch between what the edit suite said the time code was compared to what the burn in on the screen says. And the longer I left it to digitize there was more of a distance between the two. It seems when I would hit a minute such as 02:01:00:00 there would be a 2 frame difference between the Media 100 timecode and that which was on the burned in timecode.

Which leads me to believe that this may be a Drop frame. Non drop frame issue? I've never had to adjust this before - I don't believe there is a way to adjust it within Media 100?

Or is it a device issue?

Any help would be most appreciated. Thanks.


Posts IndexRead Thread
Reply   Like  
Share on Facebook


Current Message Thread:




LOGIN TO REPLY



FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]