Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
FORUMS:listlist (w/ descriptions)archivetagssearchhall of famerecent posts

Re: Shooting doc in India w/Sony Z-1 - having record/playback probs

COW Forums : Sony DV

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Share on Facebook
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


Blue MelnickRe: Shooting doc in India w/Sony Z-1 - having record/playback probs
by on Oct 28, 2008 at 6:00:48 am

Hi Talal,

I've been experiencing a similar problem with a v1u. My issues are on capture to FCP... one thing that I've tried to help me narrow down the problem, is capturing without playing the audio... oddly, for me, this fixes the freeze frame..... of course the video without the audio is kind of useless :)

My issue might be a hardware problem, but would love to hear how the head cleaner and sony tapes worked out...

From what I've heard, Sony tapes have a higher amount of lubrication and cause the cameras to gunk up, but I don't have any first hand experience with this.

Blue



Posts IndexRead Thread
Reply   Like  
Share on Facebook


Current Message Thread:




LOGIN TO REPLY



FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]