Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
APPLE FINAL CUT PRO:HomeFCP ForumFCP XFCPX TechniquesFCP TutorialsFC ServerBasics ForumPodcastFAQ

Re: my smart collections are not working!!

COW Forums : Apple FCPX Techniques

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Share on Facebook
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


Shane TrowbridgeRe: my smart collections are not working!!
by on Jan 26, 2012 at 2:38:08 pm

To give a little more detail. I marked all of my in and outs using the the standard I and O. And when I assigned keywords I could see that they were "attaching" themselves to the clips.

The keyword selections (smart collections I believe they are called) all showed up in the event library like they were supposed to (I made the mistake of not checking them for accuracy as I was creating them. I assumed they were correct)

When I was done logging the clips I had a LONG list of keyworded segments. To be organized, I created a new folder in the event library and named it "interview clips" I then drug the smart collections/keyworded segments into it. I then closed up shop and went home. When I came in the next day, all the smart collection clips were just a bunch of random clips.


Posts IndexRead Thread
Reply   Like  
Share on Facebook


Current Message Thread:




LOGIN TO REPLY



FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]