Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
ADOBE PREMIERE PRO:HomeTutorialsForumArticlesPodcastsBasics ForumCreative Cloud Debate

Re: Issue exporting animations

COW Forums : Adobe Premiere Pro

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Share on Facebook
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


Andy EdwardsRe: Issue exporting animations
by on Apr 29, 2012 at 10:01:01 pm

Check your workflow. They can all be .mov files, but how you export them out of after effects needs to be the same. Make sure you exporting the exact same settings of each comp. Check that your fields are all set to the same setting. If they are not, that could be the reason you get the "strobing" of fields or shades as you call them.

Maybe give an example of how you are taking a clip through your work flow to get to premiere. List out all your settings and maybe a detail will jump out to help you solve this issue.

Also, when you export out of premiere make sure your settings are the same as your after effects exports.
for example, if you choose a youtube preset in adobe media encoder, it defaults to 24 fps as a default. You need to change this to match your animations out of after effects. Maybe you are doing 29.97 frame rate.

Andy Edwards


Posts IndexRead Thread
Reply   Like  
Share on Facebook


Current Message Thread:




LOGIN TO REPLY



FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]