Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
FORUMS:listlist (w/ descriptions)archivetagssearchhall of famerecent posts

Re: 64GB card won't mount MBP

COW Forums : ARRI

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Share on Facebook
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


Robin ProbynRe: 64GB card won't mount MBP
by on May 1, 2012 at 1:28:16 pm

Hi Gary

Ok thanks.. Iam still not having any joy.. My OS is 10.7.3.. re installed everything.. but no luck.. 10.7.3 has only been out a month so maybe the latest Sony drivers don't work..? the site says last up dated 18th Dec 2011.. but Sony support says I have the latest drives.. 64GB cards still not even mounting..

I get a message .. copy failed.. drive doesn't exist or not ready.. right at the end of copying.. drag and drop or XDCAM browser.. shotput pro also not working..

So your saying it could be the cards themselves ? but they record ok in the PMW500.. and play back in XDCAM browser.. its a real puzzle..



Posts IndexRead Thread
Reply   Like  
Share on Facebook


Current Message Thread:




LOGIN TO REPLY



FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]