Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
FORUMS:listlist (w/ descriptions)archivetagssearchhall of famerecent posts

Importing Avid EDL = Black footage

COW Forums : DaVinci Resolve

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Share on Facebook
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


Tim van DammenImporting Avid EDL = Black footage
by on Apr 16, 2012 at 4:56:03 am

Hey All,

I've got a feature split into 5 reels each separated into 3 EDLs (2K VFX, 4K VFX and 2K Drama).

The original cut was done in Avid using MXFs with the same filenames (A123_C123_clipID).

What I'm doing is opening Da Vinci, adding the R3Ds to the media pool then opening the EDLs from Avid.

It links the EDLs back to the R3Ds fine but the resulting footage on the timeline is just a black box.

Its not showing any error messages.

When I export the new timeline to an XML or whatever and import it to Final Cut or Premiere or wherever either doesn't open or opens with blank footage again - not unlinked footage but blank footage...

Any help would be greatly appreciated.

Best
Tim van Dammen


Posts IndexRead Thread
Reply   Like  
Share on Facebook


Current Message Thread:




LOGIN TO REPLY



FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]