Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
FORUMS:listlist (w/ descriptions)archivetagssearchhall of famerecent posts

Re: V4HD and Lion

COW Forums : MOTU V4HD

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Share on Facebook
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


steve knattressRe: V4HD and Lion
by on Aug 20, 2011 at 11:05:55 am

Has anyone noticed audio sync problems on playback with Lion?

I am using FCP7 on a 17" MBP with 2 FW800 busses (one on the express card) for MOTU and the other for a GRAID external media disk

I have an old and yesterday edited a new DVDPRO50 PAL (from tape ingest) sequence.

I am monitoring via a Sont DVW M2000P SD SDI In and out of the MOTU V4HD which is genlocked to an external black reference.

The audio appears to be a couple of frames early both on the old and now new sequence when monitored on external speakers and broadcast monitor via SDI
The audio as monitored on the computer is fine.

If I boot into a Snow Leopard partition on the same computer with the same sequence The audio is again fine.

I have tried both audio delays both in the MOTU audio and FCP, both make no difference (do they work with SDI out?) there appears to be no effect both in SL and Lion.

Do there need to be new Lion drivers for the MOTU?

Steve


Posts IndexRead Thread
Reply   Like  
Share on Facebook


Current Message Thread:




LOGIN TO REPLY



FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]