Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
FORUMS:listlist (w/ descriptions)archivetagssearchhall of famerecent posts

Re: [ASK] Missing genlock on 250

COW Forums : AJA Ki Pro

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Share on Facebook
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


gary adcockRe: [ASK] Missing genlock on 250
by on Apr 4, 2012 at 1:18:01 pm

[chris ryan] "The problem is, this 250GB suddenly stops recording every 10 minutes (last month), and today stops 3 times every 10,6,4 minutes. BUT, i tried using 500GB storage, did not happen anything. "


what are you recording Chris, is it from a camera or some other source?


Are you starting and stopping the camera or changing batteries?


Have you reformatted the 250G drive module?

What software version are you running on the KiPro, the current software version is 3.0

gary adcock
Studio37

Post and Production Workflow Consultant
Production and Post Stereographer
Chicago, IL

http://blogs.creativecow.net/24640

follow me on Twitter
@garyadcock




Posts IndexRead Thread
Reply   Like  
Share on Facebook


Current Message Thread:




LOGIN TO REPLY



FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]