Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
SONY VEGAS:Sony Vegas TutorialsSony Vegas ForumArticlesBasics ForumBlack Magic Design ForumAJA Xena Forum

Random Artifacts after rendering (only after rendering)

COW Forums : Sony Vegas

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Share on Facebook
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


George TegzRandom Artifacts after rendering (only after rendering)
by on Apr 16, 2012 at 10:09:27 pm

Hey there. I've been messing around with this for about a month now and I got really tired of it. My videos get these weird artifacts after I render them.. they also appear in the preview window in Sony Vegas like this one http://img.paronity.com/Fttn

So of course they are going to appear after rendering because they appear in the preview window.

I've no idea how to get rid of this... i've tried every possible setting, anything you can think of. I even tried reinstalling my Windows.

I use Dxtory with x264 codec to record gameplay videos and the original file is the same as looking at my screen while playing. It's the best quality i've ever seen... very small file size.

This happens http://img.paronity.com/FthA

It happens for about a second, but it happens.

I am really... clueless. What could be the problem?

Using i7 980x with 2x GTX 580 in SLI (could it be a CUDA problem?) even tho I disabled GPU Decoding or whatever it's called just to test it... I let CPU do the work and the same thing happened.


Posts IndexRead Thread
Reply   Like  
Share on Facebook


Current Message Thread:




LOGIN TO REPLY



FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]