Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
ADOBE AFTER EFFECTS:HomeForumBasicsExpressionsTutorialsPodcastsAE TechniquesCreative Cloud DebateFAQ

No Audio in After Effects Composition.

COW Forums : Adobe After Effects basics

FAQ   •   VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Share on Facebook
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


Toby DixNo Audio in After Effects Composition.
by on Jun 5, 2012 at 8:41:50 am

When i import clips into after effects they have sound and when you play them they work find. But when i put the clips into an after effects composition they don't have any audio, not even a waveform. I have done most of the basic stuff and it's not a RAM preview issue i don't think.

I have tried using clips that have worked fine in the past and they lost their sound when they are imported into a comp. I have tried using wav formats for audio and they don't work either. I have this problem when using after effects cs6 and cs5 on my mac. I even tried installing the trial on a windows partition and this did not work either and i had the exact same problem.

Please help.
Thanks.


Posts IndexRead Thread
Reply   Like  
Share on Facebook


Current Message Thread:




LOGIN TO REPLY



FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]