Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
FORUMS:listlist (w/ descriptions)archivetagssearchhall of famerecent posts

Re: video delay time is also a problem.

COW Forums : Convergent Design

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Share on Facebook
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


macRe: video delay time is also a problem.
by on Sep 16, 2005 at 1:17:20 am

Hi Luc,

I'm using the DFS700 for suppling the sync to the SD-Box and Digibeta.
If I turn on the box with vid src genlocked non-checked and External reference checked,
the box starts to lock the video reference.
and the output video is fine at the start with no error sign.
but the output video go down little by little each about one minute with the flicker.
I can't understand the flicker and the sync dowm with no error sign.
The below is my abovementioned application.
PD170--composite--> SD box(standalone ->mode)--SDI--> DFS700--SDI--> digibeta.
with using the REF of DFS700.

I've tested an extra sync generator.
The result is the same.
I think that is a problem at using the separated video source from REF output equipment.
When I use the video source and the REF signal from the same equipment like digibeta.
What do you think about that?

Thanks


Posts IndexRead Thread
Reply   Like  
Share on Facebook


Current Message Thread:




LOGIN TO REPLY



FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]