Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
APPLE DVD STUDIO:HomeDVD Studio ForumDVD Studio TutorialsFinal Cut Studio

Re: Compressor error "0" woes

COW Forums : Apple DVD Studio Pro

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Share on Facebook
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


snowstormRe: Compressor error "0" woes
by on Aug 26, 2006 at 12:36:49 pm

Hey, I've been encoding mpeg2 for some time now and just recently been having problems printing to tape and now encoding mpeg2 files through compressor. I'm getting the "quictime error: 0" message just as discribed in this post and was searching for a solution when I found this post. I do have a dual g5, but haven't had a problem before. Funny I should be having problems with my print to tape function at the same time and maybe a clue. It works for acquiring footage, just doesn't put it back. I've tried my deck and my camera with the same result. On printing to tape, one time I got a message of inconsistant bit rates and suggested I nest my media and which didn't help. Help!

dual g5, 2gighz, 3.5 meg mem, fcp studio 5 and latest tiger.



Posts IndexRead Thread
Reply   Like  
Share on Facebook


Current Message Thread:




LOGIN TO REPLY



FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]