Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
BORIS FX:Boris FX ForumBoris FX TutorialsBorisAfter EffectsMotion Graphics

Boris RED 5.1 not working in CS5.5

COW Forums : Boris FX

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Share on Facebook
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


Dave FelderBoris RED 5.1 not working in CS5.5
by on Mar 15, 2012 at 3:19:52 pm

Just installed CS5.5 onto a new PC with a Nvidia GTX 545 card. The CUDA acceleration appears to be working with Premiere Pro effects, but Boris Red 5.1 isn't working.

I added a Red 5.1 transition between 2 video clips. I see the transition in the Red UI, so I believe I've applied it correctly.

When I play from the PPro timeline, the effect doesn't occur. I tried rendering the transition, and PPro does actually stop and give me a dialog box that it's rendering, but on playback it looks like a straight cut.

Should RED work with the Cuda engine? Does the fact that the GTX545 is not on Adobe's official list of supported Cuda cards make a difference to Red? (It obviously doesn't make a difference to PPro).

My old PC had an ATI Radeon card, so hardware acceleration wasn't an issue and Red always worked fine.

A few machine stats if that tells anything:
HP Pavillion HPE h8qe
Win 7 Home Premium 64 bit
Intel i7-3930K (6 core, 3.2 mHz, 12 MB cache)
12 GB RAM
1500 GB free space on scratch drive
CS5.5 Production Premium


Thanks for any advice or help . . .


Posts IndexRead Thread
Reply   Like  
Share on Facebook


Current Message Thread:




LOGIN TO REPLY



FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]