Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
FORUMS:listlist (w/ descriptions)archivetagssearchhall of famerecent posts

Re: OSS Ciprico Mediavault 5108 not mounting on XP SP3 after shutdown (dmboot fail

COW Forums : Ciprico storage solutions

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Share on Facebook
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


Kevin BareRe: OSS Ciprico Mediavault 5108 not mounting on XP SP3 after shutdown (dmboot fail
by on Sep 7, 2009 at 3:56:28 pm

If you do that, it will no longer be "RAID", poor performance, and absolutely NO data integrity or protection in case of disk failure.

Within the RAIDcore BIOS it will allow you to easy create 2TB arrays. Depending on the drive size, you could create 2 seperate RAID 5 arrays. I did that for one of my local clients using 750GB drives and it's perfect for their 32bit OS.

Did you change the OSS Target card's dip switch, to force x4 interface, as I instructed? Or change to a true x8 slot? Are you able to access the RAID BIOS now? I can walk you through the whole process if you wish.

Did you look for an "Option ROM" toggle in the system board's BIOS for the slot you are running? Please let me know your progress on these steps as they are critical for my ability to help you.



Posts IndexRead Thread
Reply   Like  
Share on Facebook


Current Message Thread:




LOGIN TO REPLY



FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]