Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
ADOBE ENCORE DVD:HomeForumTutorialsDVD Authoring

Re: Subpictures work on render but not on burnt dvd

COW Forums : Adobe Encore DVD

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Share on Facebook
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


TripodRe: Subpictures work on render but not on burnt dvd
by on Oct 13, 2007 at 5:29:31 pm

The hardware is an LG burner and the software is... can't remember exactly (i'm not in front of my comp) but something crappy that came with a cheap dvd bundle... it's not windvd. The other player is a panasonic run-o-the-mill home player. I've tried maxell dvd+r disks and verbatim dvd-r. Burn speed is 16x... should i try cranking it down? I've built menus without video backgrounds and the highlights worked fine. Could this be something to do with the video... or audio?? might it help if i export them from premier seperately (audio as wav, vid as avi) and add them seperately? I'll try imgburn.. thanks for your reply.



Posts IndexRead Thread
Reply   Like  
Share on Facebook


Current Message Thread:




LOGIN TO REPLY



FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]