Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
FORUMS:listlist (w/ descriptions)archivetagssearchhall of famerecent posts

Re: Decklink and PrPro 6 Oddity ??

COW Forums : Blackmagic Design

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Share on Facebook
Respond to this post   •   Return to posts index   •   Read entire thread


Joshua HellingRe: Decklink and PrPro 6 Oddity ??
by on Jun 4, 2012 at 5:05:50 pm

Hey Guys,

Just a sanity check here. You guys are using the 9.5.2 drives and not the 8.x drivers as mentioned in the post? George's last post seems to imply that you were using the 9.5.2 then downgraded to 9.5.0. Just want to be sure.

So I'd like to try to get this reproduced here. You said that if you used the XDCAM 30P preset the output was odd, but if you used a native BMD setup it worked fine? What is your source footage? There seems to be some scaling issue here, and i'd like to get it narrowed down. So let me know your source footage (res/framerate and codec) so I can try to duplicate here.

Thanks guys,

Sincerely,

Joshua
Director of Support
Blackmagic Design Inc.


Posts IndexRead Thread
Reply   Like  
Share on Facebook


Current Message Thread:




LOGIN TO REPLY



FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]