Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
AVID:Avid Editing ForumAvid Editing TutorialsAvid Editing Basics ForumAvid Liquid ForumAvid Liquid TutorialsAvid VideoRAID ForumAvid

Deck Configuration -Help Please!!

COW Forums : AVID Editing

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Share on Facebook
Return to posts index   •   Read entire thread


Bob SykesDeck Configuration -Help Please!!
by on Jul 22, 2003 at 8:30:30 pm

I have searched past posts and tried all suggestions--- maybe I am missiong something that is obvious please help if you can---
Xpress DV 3.5
XP Professional
Canapus ADC 100
BVW 40 Beta Deck (Have also tried 9800)
Avid blessed cable.

System sees DV devices with no problem.
Will not recognize Deck using RS422.

Upon setup in Deck Configuration I choose Direct and it gives me a choice of com1 or com3--- com1 is being used by another device so I choose Com3.

Digitize tool says "no deck"---- Have tried check decks, etc.

I am STUMPED.

Could it be some com setting on the computer itself????
Please help if you can.

TIA


Bob



Posts IndexRead Thread
Share on Facebook


Current Message Thread:







FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]