Creative COW SIGN IN :: SPONSORS :: ADVERTISING :: ABOUT US :: CONTACT US :: FAQ
Creative COW's LinkedIn GroupCreative COW's Facebook PageCreative COW on TwitterCreative COW's Google+ PageCreative COW on YouTube
AJA:AJA io ForumAJA Kona ForumAJA Xena ForumAJA io TutorialsAJA Kona TutorialsAJA Xena TutorialsAJA

Io Firewire connection dropped on G5

COW Forums : AJA io

VIEW ALL   •   ADD A NEW POST   •   PRINT
Share on Facebook
Return to posts index   •   Read entire thread


Chip BarberIo Firewire connection dropped on G5
by on Oct 30, 2003 at 4:10:17 pm

Has anyone else experienced a dropped Firewire connection issue (Firewire indicator light on the front of the Io goes out) when playing back from the timeline in FCP 4.0.2? It seems to occur randomly but I cannot consistently play through a clip of more than a minute or two - no FX or layers. It appears to happen more frequently with 10 bit than 8 bit material.

I get dropped frames warnings when this happens, but I'm not sure if the dropped frames are causing the lost Firewire connection or if the lost Firewire connection is causing the dropped frames.

I've tried a different cable, and a different Firewire port.

G5 Dual 2GHz, 2.5GB RAM, 14 drive - XServeRAID, FCP 4.0.2, QT 6.4.

Thanks in advance.

Chip


Posts IndexRead Thread
Share on Facebook


Current Message Thread:







FORUMSTUTORIALSFEATURESVIDEOSPODCASTSEVENTSSERVICESNEWSLETTERNEWSBLOGS

Creative COW LinkedIn Group Creative COW Facebook Page Creative COW on Twitter
© 2014 CreativeCOW.net All rights are reserved. - Privacy Policy

[Top]